Huis > Informatie

Quzhou HanYin gave facotry is geregistreerd in HongKong. Twee dochteronderneming (HanYin cadeau fabriek en HanYin E-bedrijf) gevestigd in ZheJiang, China.


Ook wij onze producten opgenomen: kerstboom producten, key chain, flesopener, tent, hangmat buiten goederen en relatiegeschenken enz. We hebben eigen professionele fabrieken en ontwerper, de rechtstreekse verkoop van de fabriek aan concurrerende prijzen voorzien in hoogwaardige goederen .can aankoop verrichten voor vele buitenlandse klanten, want we hebben een beter begrip van de fabriek in China en zijn rijke vakman voor overzeese markt, dus kunnen wij veel beter en professionele service voor onze klanten


Wij hebben een professioneel team voor de overzeese handel en elk van hen worden geselecteerd door middel van een heleboel strenge tests, op deze manier, kunnen we ervoor zorgen dat zij de overzeese handel team met overvloedige ervaring in de overzeese handel en uitstekende kwaliteit, die kan dienen de klant met een goed begrip van hun eisen en hen kan helpen bij de eerste keer zijn.


We hebben samengewerkt met vele buitenlandse klanten met succes. Wij zijn ervan overtuigd dat ons product ons naar's werelds fase kunnen. Voor verschil regio's en klanten, stellen wij voor de meest professionele suggesties en hulp voor onze klant volgens de behoeften van de klanten en hun markt.


Dienovereenkomstig, we oprecht wil hebben een langdurige zakelijke relatie met klanten thuis en in het buitenland, heldermakende een briljante commerciële toekomst.

bedrijven.


Quzhou Hanyin Gift Facotry
Toevoegen: No.35, Jiangdong District, stad van de Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Newsletter
Bookmark us today!