Kerstboom lichten maken het Festival meer bewegende en helderder

Quzhou Hanyin Gift Facotry | Updated: Sep 15, 2017Steeds meer mensen met de wind van Christus Kerstmis, onvermijdelijk om de kerstboom versieren kost een brein. De kerstboom-lamp is de meest elementaire decoratie, het aandeel is geschikt, de kronkelende hanglamp voor sierlijke kerstboom kan het festival meer bewegende en meer glanzend.

1, de eerste is om te kiezen van de juiste plaats voor het decoreren van de kerstboom.

U kunt duwen de deur door de deur om te zien waar het eerste oog valt vaak thuis, waar het licht is verzameld en deze tijd die wij de kerstboom er kunnen plaatsen, maar, kerstboom met licht zoals de rand van de open haard of de muur venster , is de juiste plaats.

2, kies de juiste kerstboom lichten.

De inrichting van het festival moet weerspiegelen uw persoonlijke voorkeur. Als u liever een meer traditionele stijl, kies een gloeilamp met een grote verscheidenheid van kleuren, kerstboom met licht en als u wilt opslaan van energie, kies de energiebesparing kerstboom lamp.

3, hoe veel lampen heb je nodig?

Expert TIP: De 7-voet-hoge kerstboom, ten minste 500 kleine lichten, elk 1 voet hoger is dan 100. Als je een helderder kijken, kunt u 150 van bollen per voet hoog. Natuurlijk, ook voor het berekenen van de breedte van de kerstboom, hoe groter de omtrek van de kerstboom, kerstboom met licht de meer de lamp moet.

4, krijgen de tools klaar.

Elk jaar in de Verenigde Staten, het aantal mensen die gewond in de decoratie van de kerstboom raken is voorbij de 15.000, dus vergeet niet om het bereiden van de juiste hulpmiddelen voor het versieren van de kerstboom. Bijvoorbeeld van een elektricien ladder te gebruiken in plaats van een kruk te verheffen, kerstboom met licht gebruik een standaard draad en uitbreiding van de macht; de gloeilamp op elke Christmas tree niet kan teveel, ongeveer 500 is een tekenreeks, als meer moet worden onderverdeeld in meerdere tekenreeksen om te verbinden met de stekker.

5, de kerstboom brandt het regiment

De kerstboom-lamp die zou hebben is gewikkeld rond de kerstboom was eerst instellen in een groep, die klonk overbodig. In feite, kan dit aan de decoratie van de verlichting van de kerstboom tangled samen, daarnaast ook makkelijk mee te nemen van de kerstboom lamp, enerzijds kronkelende, niet slordig, kerstboom met licht riskeren het risico van struikelen zelf worden vermeden.

6, eenvoudige kronkelende methode

Ten eerste, de kerstboom lamp macht, zodat in de kronkelende tijd kun je visueel zien het patroon van vorming, vanaf de bovenkant van de boom naar beneden ingericht.

Als de kerstboom wordt geplaatst in een hoek, kerstboom met licht het kan worden getrokken van de ene kant van de boom naar de andere kant, langs de voorzijde van de kerstboom aan de onderkant.

Als de kerstboom voor het raam, kunt u de boom 360 graden draai en ziet het licht heen en weer.

Net als de chique verticale lijn? Ook heel simpel, gewoon de regel onder de afstand groter, om te voldoen aan de vorm van de boom.

Zodat de verlichting een beetje 3D, kunt u de boom lichten tussen de takken laten teruglopen.

Kortom, geniet u van uw vakantie.

7, de kerstboom verlichting regeling van geavanceerde tips

A, het is mooier laten teruglopen van de verschillende kleuren van de kerstboom lampjes samen. Witte kerstboom lampjes zijn de belangrijkste, kerstboom met licht en voegt u een zwart-wit of multicolor kerstboom lampjes.

B, gebruik oplaadbare laat lichten, draad hangers en nagels tot verschillende vormen van kunst kerstboom lichten. Gesneden van de haak boven de hanger en draai het in een boom, ster of andere vorm met een klem, dan draai de kerstboom lamp en hang het aan de rand van de boekenkast of het venster.

C, wrap de kerstboom verlichting rond het buitenleven. Wikkel de romp eerst, dan draai het tegen het einde van de tak. Na nightfall als kerstboom met licht kunt u de hele boom verlicht een sprookje-effect.

8, na het seizoen te ontvangen

Gewoonlijk vóór Valentijnsdag, om deze decoratieve verlichting van de kerstboom. Opschonen van de kerstboom lichten vanaf de onderkant van het begin van de boom, wikkelen langzaam de kerstboom-lamp in een regiment, kerstboom met licht tot slot kunnen alle rationele in het kabinet in de volgend jaar te gebruiken.


Quzhou Hanyin Gift Facotry
Toevoegen: No.35, Jiangdong District, stad van de Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Newsletter
Bookmark us today!