Kerstboom Ornamenten

Quzhou Hanyin Gift Facotry | Updated: Jun 14, 2017

De kerstboom maakt deel uit van de kerstfeest met kaarsen en ornamenten die sparren of pijnbomen versieren. De moderne kerstboom is ontstaan in Duitsland. De Duitsers organiseerden op 24 december een huisboom (de boom van de Tuin van Eden), Adam en de Dag der Dag, en hingden de koekjes op, het symboliseerde het heiligdom (het teken van de christelijke verzoening). Modern gebruik van allerlei koekjes in plaats van heilig brood, maar ook vaak een symbool van Christus kaarsen toegevoegd. Daarnaast heeft het interieur ook een kerstoren, is een houten driehoekstructuur, er zijn vele kleine roosters geplaatst Christusbeeld, de toren versierd met altijdgroen gebladerte, kerstboomkaarsen en een ster. In de 16e eeuw waren kerst torens en Eden bomen samengevoegd tot kerstbomen

Nu meer en meer mensen zijn kerstmis, hebben veel gezinnen een kerstdiner in Kerstmis. Naast het eten beter, maar ook om thuis te doen om de sfeer te versieren ah. Kerstboom is de meest basale kerstversiering, de vorige kerstboom is zeer groot, zo niet een tuin niet in de. Maar nu is de kerstboom groot, klein, complex en abstract. Zelfs als u geen huis heeft, kunt u Kerstboom ook thuis een kerstboom houden.

aanbevolen

Houten kerstboom ornamenten

Deze kerstboom is gemaakt van grof hennep touw, laser gegraveerd, fijn en mooi. Meestal hebben veel ornamenten, maar de meeste zijn eentonige kwaliteiten, heldere kleuren meer feestelijke sfeer. Als je ruimte ontbreekt, kun je ze ook in je grotere kerstboom, of op de vensterbank, of op het touwtje van de cadeau doos hangen om vrienden en familie te geven, kerstboom geeft ze een verrassing.

Sommige mensen zeggen dat het milieuvriendelijkste van de wereld de kerstboom is, slechts één keer per jaar, en de grondstoffen kunnen niet worden afgebroken. Maar in feite zijn er dagelijks gebruik van de kerstboom. Bijvoorbeeld, deze kerstboom vorm notitie map. Naast de mogelijkheid om op het bureaublad te plaatsen wanneer de meubels, maar ook een notitie op de bovenstaande notitie, opnemen om vergeten belangrijke gebeurtenissen te vermijden. En het is verpakt met metalen draad kijk, maar ook mensen kunnen zien dat de kerstboom erg gevoelig kan zijn.

Met het hout zijn enkele eenvoudige kleuren, wat zachte kleine verse kleuren, kerstboom en sommige grote rode en groene festivalkleur, dit is een houten boom is de laatste hiervan. Heldere kleuren kunnen niet worden uitgedrukt, alleen kan worden gezegd dat de hoge zuiverheid rood rood is, groen is groen. En in het midden van een holle ronde, elke binnenkant zijn er houten poppen, welke sneeuwpop ah, Santa Claus ah. Vier hoeken zijn hetzelfde, zoals de oude toren van de toren die dezelfde toren hingelt. Zodat de hele kerstboom onmiddellijk opfrissen.

Honingraat papier bloem bloemen kerstboom

De eerste paar bossen, de draad van de kerstboom klaar, we vonden deze jongens ongeacht de grootte, heel erg moeilijk. Als de site moet veranderen, is het niet erg handig. Gelukkig is er een kerstboom met een trekje bloemen. Het principe van de actie van deze kerstboom is ook heel eenvoudig. Is het gedeelte van het papier kleverige samen te gebruiken, eenmaal geopend is een honingraatvorm. En dan een beurt, werd het een driedimensionale konische kerstboom. Is het niet handig? En dit is meestal makkelijk op te slaan. Laat ze gewoon stapelen, in een vel op de lijn. Het tweede jaar kan ook gebruikt worden, het kan gezegd worden dat de meest milieuvriendelijke en efficiënte kerstboom het is

Grote kerstboom

Voor het huis is geen gebrek aan ruimte, alleen het ontbreken van de sfeer van het land van de familie, krijg een grote kerstboom thuis of heel goed. Hoewel het niet uitmaakt hoe veel de kerstboom gedaan kan worden, maar veel zijn blote bomen, de bovenstaande decoratie maar ook om hun eigen te kopen. Hoeveel te kopen, hoe gaat het met het probleem. Als u een persoon bent die deze niet wilt overwegen, dan is deze boom zeer geschikt voor u. Kerstboom Het is versierd met een verscheidenheid van. U ontvangt de goederen, open het pakket, hoeft alleen de montage te maken en vervolgens de decoraties op te hangen, gewoon goede vrienden.

DIY kerstboom

Hoewel het kan worden gebruikt om een afgewerkt product te krijgen is erg handig, maar dit mist de ervaring van plezier. Als het niet realistisch is om een 6 meter hoge kerstboom te maken, maak je een kerstboom als een kerstkaart? De Koreaanse boom is een semi-afgewerkt product. Waarschijnlijk worden de omtrek en de vorm getekend. Knippen ze gewoon en monteren ze op. In het midden van deze kerstboom zijn er sneeuwlagen, heel erg Meng, heel schattig.


Quzhou Hanyin Gift Facotry
Toevoegen: No.35, Jiangdong District, stad van de Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Newsletter
Bookmark us today!