Algemene soort

Quzhou Hanyin Gift Facotry | Updated: Jan 18, 2016

Coniferen

Songbo klasse is collectief in de Gymnosperm Coniferopsida Sonko (dennenfamilie) en taxodiaceae (Taxodiaceae), conifeer (Cipresfamilie) en de Araucaria-familie (Araucariaceae). Welke, conifeer van bomen als kerstboom gebruikt; de meeste niet renderen Triangle Tower-achtige, zeer minder was terwijl Nanyang Cedar afdeling bomen inheemse Yu zuidelijk halfrond (bevindt zich in het zuidelijk halfrond van Nieuw-Zeeland en Australië, naar behalve), meestal alleen in zuidelijk halfrond als kerstboom aan met andere gebied zeer minder gewend als kerstboom; in Sonko en ceder afdeling in de, naar pine sectie heeft door het aantal soorten maar taxodiaceae van meer dan 10 keer, dus pine sectie van plant vaak was als kerstboom.


Dennenfamilie Abies

Pinaceae Abies (Abies) van meer dan 10 soorten bomen worden gebruikt als kerstbomen in de wereld dan elke andere soorten, als gevolg van fir tree, mooie, kleur en geur heerlijk en blad snijden na droging niet gemakkelijk is om het opstijgen, steeds van de meest populaire soorten van de kerstboom. ZILVERSPAR (Abies alba, ook bekend als de spar, zilveren fir) wordt geacht te zijn de meest traditionele kerstboom.


Picea

Vuren en Spar bomen met toren, en bar harde bladeren, is een van de belangrijkste boomsoorten van de kerstboom. Onder hen, de Noorwegen spar (Picea abies), gemakkelijk te kweken, lage prijs en is daarom veel voorkomende soorten van de kerstboom.


Pinus

Pine is een lid, zoals de grove den, lycopodium, pine, en in sommige gebieden als een kerstboom zal worden geselecteerd. Dan dennen en sparren is de dosering veel kleiner.


Quzhou Hanyin Gift Facotry
Toevoegen: No.35, Jiangdong District, stad van de Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Newsletter
Bookmark us today!