Pe kerstboom versierende stappen

Quzhou Hanyin Gift Facotry | Updated: Jul 21, 2017


Pe kerstboom is het gebruik van PE materiaal p Kerstblaadjes, betrouwbaarheid en druk dan gewone PVCpe kerstboom is beter, met PE bladeren geproduceerd pe bomen dichter bij de boom, door de consument favoriet, Kerstmis geplaatst in de Home of bedrijf deurdecoratie, Het is meer cijfer.

Pe kerstboom

Hoog: 2,1 m (kan aangepast worden)

Materiaal: PVC blad

Boomvoeten: ijzeren voeten

Decoraties: Geen

Verlichting: (optionele licht of ledlampen)

Onmiddellijk tot de kerst, en nu op de weg al te zien veel bedrijven zijn versierd pe pe kerstboom geplaatst, rood en groen, glanzend heel mooi, pe kerstboom is niet een klein symbool van Kerstmis, die Pe kerstboom Decoraties die? Hoe decoreer je kerstboom? Volg Xiaobian om de volgende te begrijpen:

Kerstmis is nu in China is ook erg populaire festivals, PE kerstboom elke dag veel zakelijke winkels worden versierd kerstboom gebruikt om de sfeer af te zetten, en deze pe boom vanwege de decoratie van verschillende materialen, het effect is anders , Maar de totale decoratieve stappen of bijna Laten we eens kijken hoe je de kerstboom moet versieren

Decoratie kerstboom Stap 1: eerste kerstboom stent om het gebladerte in het steunframe op te lossen, elke laag af te maken pe kerstbladeren, zodat de bladeruitbreiding. PE kerstboom Versierde pe boomboom Stap twee: de takken en bladeren in de kerstboom, dit is niet beperkt hoe geïnstalleerd, volgens hun voorkeursuitleg, de veelgebruikte manier voor het bovenste en onderste kruis, en dan één voor één montage Van de takken, voorzichtig niet te netjes, houd een beetje van de natuurlijke houding van de boom. PE kerstboom versierde kerstboom Stap drie: de volgende kan beginnen met kerstverlichting te regelen, de gemiddelde uitstraling verlichting is het punt. Kan worden gelaagd rond de p-boom of afwikkelen en onderweg. Tot slot, zorgvuldig geselecteerde sieraden die in de boom hangen. Om te voorkomen dat de foto te ingewikkeld is, is het aan te raden om niet te veel soorten juwelen te kiezen, kan dezelfde kleur van de goederen kiezen, versierd met de pe-boom zal onverwachte resultaten hebben.

Xiaobian herinnering: plaats in de kerstverlichting niet veel te veel snaren, het is het beste om niet meer dan 300W lichten te overschrijden, dat wil zeggen, 100W lichten trekken 3 snaren niet in elkaar; 50 & #; W lichten steken niet 6 strijkers aan om de gloeilamp niet te verbranden. Naast de decoratie van de kerstverlichting, moet u de kerstboom van PE eerst testen dat de lichte touw normaal is en vervolgens geregeld is; En diamant snaar, makkelijk te haak veroorzaakt door gloeilamp mislukking niet schijnt, de lay-out moet speciale aandacht schenken. Pe kerstboom decoratie is afgerond na de suggestie dat we zachtjes schudden de sieraden te zien zijn stevig ingericht in de boom.

Pe kerstboom is het belangrijkste ornament van Kerstmis, zo lang als de kerstboom versierd met een goede kerst sfeer kwam uit, kerstboom decoraties en veel, PE kerstboom, specifiek wat, hoe je kerstboom verfraaien Xiaobian geeft je hier Hier introduceren, en we schieten nu het proberen.


Quzhou Hanyin Gift Facotry
Toevoegen: No.35, Jiangdong District, stad van de Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Newsletter
Bookmark us today!