De kerstboom is geworden de drukste Ornament In kiest

Quzhou Hanyin Gift Facotry | Updated: Oct 12, 2017


The Christmas tree heeft een schat aan christelijke religieuze betekenis, het kan worden weergegeven: de boom in het paradijs, de boom van het Kruis van Christus, het leven als de paus in de "stille Record" te vergeten hun eigen in het visioen van de boom des levens, deze boom geeft geboorte aan 12 sets van therapeutische fruit elke maand. Kerstboom decoraties en kleine geschenken, feestelijker zegenrijke betekenis.

Oorsprong:

De kerstboom is waarschijnlijk ontstaan uit een religieuze drama dat populair was in de vroege middeleeuwen, het 'paradijs Play', kerstboom die werd opgevoerd in een kerk of gemeente plein in Europa.

Dit drama vertelt het verhaal van de mens 'de schepping van de oorspronkelijke grootouders' in het paradijs tot de geboorte van Jezus Christus in Betlehem. Er zal altijd een grote boom met een appel en een symbool van het paradijs in het werkgebied.

Al snel mensen begon een aangepaste Kerstmis: opknoping giften op 'paradijs trees' thuis, en verlichting van kaarsen om te vieren de geboorte van Jezus Christus te heroveren paradijs voor de mensheid.

De moderne kerstboom ontstond in Duitsland, kerstboom en vervolgens geleidelijk werd populair in de wereld, een van de meest bekende tradities van Kerstmis vieringen. Meestal mensen zetten een evergreen zoals een naaldboom in een huis of buiten rond Kerstmis en decoreren met kerstverlichting en kleurrijke decoraties. En zet een engel of een ster op de top van de boom.

Een kerstboom is een groenblijvende boom versierd met kaars en decoraties. Als een van de belangrijke elementen van Kerstmis, moderne kerstbomen ontstond in Duitsland, kerstboom en vervolgens geleidelijk werd populair in de wereld, een van de meest bekende tradities van Kerstmis vieringen.

Een groot aantal Duitsers emigreerde naar de Verenigde Staten in 1830. Deze mensen zijn katholieke en christelijke, meestal verspreid in New York en in heel Engeland. Hun kerstboom trok de aandacht en imitatie van de lokale bevolking, en later de kerstboom werd populair in Amerikaanse kerken en gezinnen. Christmas Tree rond de wereld, vooral in Europa, Amerika en Australië, kerstboom is uitgegroeid tot de meest levendige, mooie decoraties, bezaaid met de kleurrijke kerst, maar symboliseert ook de vreugde en hoop.

De oorsprong van de kerstboom heeft verschillende legendes en verhalen. Sommige legenden van Gods Messenger incarneren zoals een beetje jongen, na vermaakt door een arme familie, kerstboom een tak op de grond zet, de kerstboom staat vol met geschenken, en sommigen zeggen de kerstboom voor het asiel van de Maagd Maria de sneeuw boom. In feite, de kerstboom aan deze voorwaarden te voldoen: coniferen, groenblijvende, kerstboom in het midden van Europa heeft een distributie, de boom om te renderen driehoekige vorm. Bomen die voldoen aan deze voorwaarden kunnen daadwerkelijk worden gebruikt als "Christmas trees".


Quzhou Hanyin Gift Facotry
Toevoegen: No.35, Jiangdong District, stad van de Jiangshan, Zhejiang, China
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Newsletter
Bookmark us today!